Inschrijven nieuwsbrief
Nieuws

16-11-2017:
Een organizer bij jou thuis?
16-11-2017:
Wil je weten wat ik voor jou op je werk kan betekenen?
14-6-2016:
Bekijk hier het introductiefilmpje over organizen!

Blog berichten

TQM, oftewel: in een keer goed! Loslaten Bespaar tijd door je mail af te handelen! Opruimen is een hype! Nog meer boeken, help! Goed is goed genoeg! Goede voornemens, wens of werkelijkheid? De Pomodoro Techniek Kopen of niet? De gezinsvergadering

Huis op orde

Droom jij ook van een opgeruimd en overzichtelijk huis waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Van een geordende administratie waarin je direct weet te vinden wat je nodig hebt. Van meer tijd voor gezellige dingen en toch je klusjes gedaan krijgen. Wil je wel minder spullen in je huis maar weet je niet waar je moet beginnen met loslaten?

Als organizer kan ik je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Samen gaan we aan de slag met het op orde brengen van je administratie, brengen we systeem en routine aan in het huishouden, geven we rond zwervende spullen een vaste plek of besluit je afstand te doen van spullen.

Hierdoor ontstaat er overzicht en ruimte in huis en komt er tijd vrij om te genieten van je huis en tijd te besteden aan dingen die je gelukkig maken.

Er zijn ook zoveel zaken die op je af komen, we willen zoveel en hebben zoveel verplichtingen. Ook een veeleisende baan, moeilijke omstandigheden, ziekte of een aandoening, kan een lastige situatie veroorzaken. Velen van ons hebben regelmatig moeite om alle ballen in de lucht te houden en het overzicht te bewaren.

Door te bepalen wat voor jou de meeste prioriteit heeft en overzicht te krijgen over wat je gedaan wilt hebben ben je in staat keuzes te maken en acties op te pakken. Hierdoor krijg je weer energie om aan de slag te gaan.

Van mij krijg je praktische adviezen en concrete hulp bij het op orde brengen van je papieren en je mail. Bij het toewijzen van vaste opbergplekken van je spullen, bij het inrichten van kamers of het afscheid nemen van spullen. Bij het vinden van vrije tijd of het voorbereiden van een verhuizing. En altijd gebeurt dit op basis van respect, vertrouwen, gelijkwaardigheid, daadkracht, actie en vaak veel plezier.

Ik werk voor iedereen die denkt: “Help, hoe verder?” of “Wat zou het fijn zijn als iemand me hierbij zou kunnen helpen”.

Dit zei een van mijn klanten: “Wat heerlijk, in een paar uur tijd hebben we gedaan waar ik maanden tegenop zag.”

Heeft u vragen naar aanleiding van het bovenstaande, bel voor meer informatie naar: 015 – 2130386.

Blijf op de hoogte van mijn activiteiten: schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief met tips en aanbiedingen.

 
Ivonne Brans
Tweemolentjeskade 10
2612XW Delft
015-2130386
06-44952349