Inschrijven nieuwsbrief
Nieuws

16-11-2017:
Een organizer bij jou thuis?
16-11-2017:
Wil je weten wat ik voor jou op je werk kan betekenen?
14-6-2016:
Bekijk hier het introductiefilmpje over organizen!

Blog berichten

TQM, oftewel: in een keer goed! Loslaten Bespaar tijd door je mail af te handelen! Opruimen is een hype! Nog meer boeken, help! Goed is goed genoeg! Goede voornemens, wens of werkelijkheid? De Pomodoro Techniek Kopen of niet? De gezinsvergadering

Ivonne Brans

Ivonne BransAan den lijve heb ik ervaren hoeveel makkelijker het leven wordt als je je werk en je huishouden goed organiseert.

Aanvankelijk heb ik Bouwkunde gestudeerd aan de TU in Delft waarna ik vele jaren als bouwkundige heb gewerkt, o.a. bij een bewonersorganisatie en op een architectenbureau. Mijn ervaring als bouwkundige hebben veel invloed op mijn huidige werk: analyse en ruimtelijk inzicht zijn heel fijne vaardigheden voor een organizer.

Omdat ik goed ben in het aanbrengen van orde en structuur, en omdat ik merkte dat het leven makkelijker wordt als je je zaakjes op orde hebt, en omdat ik merkte dat anderen heel blij werden van mijn tips en adviezen werd het tijd mijn werk over een andere boeg te gooien.

Sinds 2009 steek ik mijn enthousiasme voor organizing in mijn bedrijf Ivonne Brans Professional Organizer en werk ik voor particulieren en bedrijven. Nu help ik anderen hun situatie te analyseren, te structureren en te organiseren. Dit doe ik één op één met de cliënt of in groepstrainingen.

Ik heb 4 kinderen en weet daardoor hoe heerlijk het is als de zaken thuis, en op het werk, op rolletjes lopen.

Ik ben lid van:

  • nbpologoliggendkleinDe Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers en werk volgens de beroepscode van deze vereniging, die onder andere geheimhouding garandeert (www.nbpo.nl).
    De afgelopen jaren was ik actief in het organiseren van de vakinhoudelijke nascholingen.
  • Dea Dia, platform van vrouwelijke ondernemers in Delft (www.deadia.net). Tevens webredacteur van Dea Dia.
  • Het On Stage team Delft. On stage heeft tot doel jongeren uit het LBO kennis te laten maken met diverse beroepen zodat zij gerichter aan hun MBO-opleiding beginnen. ( http://www.onderwijsonstage.nl/delft.php)

 

U kunt mij vinden op:

Facebook icon Ivonne Brans Professional Organizer

en

www.linkedin.com/in/ivonnebrans

 

Ik sympathiseer met:

Peerby: Leen spullen van mensen in de buurt

Inzameldoelen, doneren wat je niet meer gebruikt

Repair café

Activiteiten in de afgelopen jaren:

Lezingen over uitstelgedrag voor het Instituut Voor Hoogbegaafde Volwassenen tijdens HB-cafés in Delft en Arnhem. Meer informatie over het Instuituut Voor Hoobegaafden is te vinden ihbv.nl

Lezingen over ‘Opruimen kun je leren’ in DOK, de bibliotheek van Delft.

Deelnemer aan De Delftse Beursvloer met o.m. matches met: De Dierenbescherming, Musicalgroep Rits en de Stichting Delft-Kfar Saba, Buddynetwerk en Delft Mama café.

Publicatie in de Linda – WonenLinda – Ivonne

 
Ivonne Brans
Tweemolentjeskade 10
2612XW Delft
015-2130386
06-44952349