Inschrijven nieuwsbrief
Nieuws

16-11-2017:
Een organizer bij jou thuis?
16-11-2017:
Wil je weten wat ik voor jou op je werk kan betekenen?
14-6-2016:
Bekijk hier het introductiefilmpje over organizen!

Blog berichten

TQM, oftewel: in een keer goed! Loslaten Bespaar tijd door je mail af te handelen! Opruimen is een hype! Nog meer boeken, help! Goed is goed genoeg! Goede voornemens, wens of werkelijkheid? De Pomodoro Techniek Kopen of niet? De gezinsvergadering

Tarieven

Het werk van een Professional Organizer betreft maatwerk voor iedere cliënt. Om een indicatie te krijgen van de kosten voor uw specifieke situatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Een opdracht wordt doorgaans vooraf gegaan door een intake gesprek. Hierin bespreken we uw wensen en verwachtingen en wat ik daaraan kan bijdragen. Dit gesprek is ook nodig om een inschatting van de kosten te kunnen geven.

Voor particulieren en bedrijven worden verschillende tarieven gehanteerd.

PGB

In sommige gevallen kunnen cliënten gebruikmaken van een Persoons Gebonden Budget (PGB). www.pgb.nl

Dit kan worden aangevraagd bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). www.ciz.nl

Door het hanteren van een “zorgovereenkomst met een freelancer” heeft u geen werkgeversverplichtingen in het kader van de belastingdienst.

Reiskosten worden tegen een tarief van € 0,25 per kilometer in rekening gebracht. Bij de berekening van kilometers wordt uitgegaan van de routeplanner op www.route.anwb.nl. Indien de benodigde reistijd meer dan 30 minuten bedraagt, wordt de reistijd tegen de helft van het uurtarief doorberekend.

Algemene voorwaarden

Ivonne Brans Professional Organizer hanteert de algemene voorwaarden van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

 
Ivonne Brans
Tweemolentjeskade 10
2612XW Delft
015-2130386
06-44952349