Inschrijven nieuwsbrief
Nieuws

16-11-2017:
Een organizer bij jou thuis?
16-11-2017:
Wil je weten wat ik voor jou op je werk kan betekenen?
14-6-2016:
Bekijk hier het introductiefilmpje over organizen!

Blog berichten

TQM, oftewel: in een keer goed! Loslaten Bespaar tijd door je mail af te handelen! Opruimen is een hype! Nog meer boeken, help! Goed is goed genoeg! Goede voornemens, wens of werkelijkheid? De Pomodoro Techniek Kopen of niet? De gezinsvergadering

Beste Ivonne,

Ontzettend bedankt voor de waardevolle workshop! Ik heb nu al enkele dingen geïmplementeerd. Zoals een betere online to do lijst via todoist.com. Deze tool synchroniseert automatisch al je lijsten op verschillende apparaten (telefoon, laptop thuis, computer). Voor mij ideaal.

En ik zal de PP nog eens doorlezen. Want het op orde hebben van alle acties geeft nu al een rustiger gevoel 🙂

Hartelijke groet,

Kelly van Zanten , Marketing & Communicatie, De tafel van een.


 

Een vriend, 80 jaar, alleenstaand en een geweldige verzamelaar, werd vanwege een ongeval van de ene dag op de andere in een verpleeghuis geplaatst en kan nooit meer naar zijn flat. Die was volgebouwd, ruim honderd keren teveel om mee te nemen. Wat was wijsheid? Gelukkig vonden we Ivonne Brans als een zeer professionele organisator. Zij stelt open vragen die onze vriend hielpen beslissingen te nemen die hij anders nooit genomen zou hebben om heel veel van het door hem verzamelde toch los te laten, zonder dwang! Een fantastisch proces, waarbij zij ook nieuwe gebruikers vond voor oude spullen! Zij heeft een groot netwerk. Nu hij verhuisd is, helpt zij hem zijn nieuwe kamer zo in te richten dat hij de spullen gemakkelijker terug kan vinden. Hij is er zelf ook heel blij en gelukkig mee. Wat zij bereikt heeft, hadden wij als vrienden niet kunnen bereiken.

Enne Jan Hekma


Hoi Ivonne,

Ik vond het echt top gisteravond. Heb daarna nog m’n hele inbox verder leeggemaakt. Dat voelde goed zeg!
Ik heb nu ineens het gevoel dat ik het wel kan behappen om zo’n systeem in te voeren, terwijl ik daar eerst echt tegenop zag zoals je weet. Ga zo meteen lekker bakjes kopen!
Dankjewel en tot snel,
Marleen


 

Beste Ivonne,
Praag is een prachtige stad vol historie en muziek en maar 1 ½ uur vliegen van Amsterdam. Ik geniet hier na van mijn opgeruimde bureau en het overzicht dat ik nu weer heb!
Dank, Annemarie V.


 

Hallo Ivonne,
Een tijdje terug ben je bij mij thuis geweest en sindsdien is het huis een heel stuk opgeruimder en gezelliger. (Mijn oma en tante waren vorige week enorm onder de indruk.) Ik ben er nog elke dag erg blij mee. Als je eens in de buurt bent, kan je een kopje thee komen drinken.
Succes met je leuke job – ik hoop dat je iedereen zo gelukkig maakt als mij.
Groeten, Charlotte


 

Hoi Ivonne,
Bedankt voor al je oprechte hulp. Ik ben heel blij dat de zolder sterk verbeterd is.
Het heeft me ook de moed gegeven om een timmerman te vragen om de kast in de kamer van mijn dochter te vermaken, met extra planken en de kledingroede meer naar voren. En om planken, met deur ervoor, in een nis in de badkamer te laten maken. Morgen komt de timmerman al kijken.
Ik vond de samenwerking erg prettig.
Ook mijn man was blij verrast dat de zolder opgeruimd is.
Na dit alles houd ik wat rust.
Groet, Petri


 

Beste Ivonne,
Dank je voor de positieve toespraak. Ik vind het fijn, dat wij over een tijd nog doorgaan met een afspraak, dan zou ik graag mijn pc op orde willen brengen. Ik vind de coaching door jou heel prettig. Ik merk nu al dat ik daardoor beter aan de slag blijf.
Groeten en dank voor alle ondersteuning,
Brigitte


 

Na alle opruimtips die we kregen tijdens de interactieve lezing was ik helemaal gemotiveerd om mijn boekenkast eens grondig te bekijken. Na een uur had ik een kratje vol boeken die ik niet wilde bewaren en de Kringloopwinkel was er blij mee. Heerlijk zo’n zetje in de rug!
Tini van Baar, Delft


 

Dank voor de nazorg en de presentatie. Er komt steeds meer structuur in mijn zooi…. Dagdag, Pauline.

 
Ivonne Brans
Tweemolentjeskade 10
2612XW Delft
015-2130386
06-44952349