Inschrijven nieuwsbrief
Nieuws

16-11-2017:
Een organizer bij jou thuis?
16-11-2017:
Wil je weten wat ik voor jou op je werk kan betekenen?
14-6-2016:
Bekijk hier het introductiefilmpje over organizen!

Blog berichten

TQM, oftewel: in een keer goed! Loslaten Bespaar tijd door je mail af te handelen! Opruimen is een hype! Nog meer boeken, help! Goed is goed genoeg! Goede voornemens, wens of werkelijkheid? De Pomodoro Techniek Kopen of niet? De gezinsvergadering

Wil jij ook je werkplek op orde?

Zou het niet heerlijk zijn als je inbox leeg is, als je weet welke klussen je nog moet doen, welke acties de meest urgente en belangrijke zijn en dat je bureau leeg is waardoor je je veel beter kunt concentreren. Wil jij ook tijd besparen en productiever zijn in je werk en zou je overzicht willen hebben over je papieren en in je computer?

De enorme hoeveelheid mail en werk dwingt ons in een permanente haastcultuur. We laten ons daarin voortduwen door de waan van de dag. Velen van ons dreigen de regie over het werk kwijt te raken.

Het is nodig dat je overzicht krijgt over al je taken en weet waar de prioriteiten liggen waardoor je de juiste keuzes kunt maken en je in staat bent proactief te werken. Hierdoor houd je je in alle drukte staande en door efficiënt met je mail om te gaan creëer je tijd.

Als organizer kan ik je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Samen gaan we aan de slag om je papieren en mail te organiseren, overzicht te scheppen in je acties en hierin prioriteiten aan te brengen. We verbeteren je agenda beheer en met een handige to-do list leer ik je hoe je dit overzicht kunt vasthouden.

Daardoor ben je minder tijd kwijt aan zoeken en futiliteiten maar komt er eindelijk tijd om je te focussen op de werkelijk belangrijke dingen van je werk.

Ik geef je praktische adviezen en concrete hulp bij het creëren van orde en overzicht. Ik leer je keuzes te maken waardoor je gestructureerd kunt werken, effectiever om kan gaan met je tijd, en ruimte en middelen beter te benutten waardoor je veel productiever zult worden.

Ik werk voor z.z.p-ers, individuele werknemers en geef in-company trainingen voor  bedrijven en organisaties.

“Door de training boekte ik heel veel tijd- en kwaliteitswinst, het was de investering meer dan waard.”

Zijn er naar aanleiding van het bovenstaande vragen, bel voor meer informatie naar: 015 – 2130386.

Blijf op de hoogte van mijn activiteiten: schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief met tips en aanbiedingen.

 
Ivonne Brans
Tweemolentjeskade 10
2612XW Delft
015-2130386
06-44952349